subota, 1. rujna 2012.

Bioplanet Bike



Hrvatski Centar Obnovljivih Izvora Energije 
s ponosom Vam predstavlja Bioplanet Bike.

Prvi električni bicikl dizajniran za globalno tržište i svakodnevnu upotrebu. Bike Vam omogućava raznovrsnost u kretanju, zabavu u vožnji i korisnost koja nadilazi sve što ste do sada poznavali.

Nakon pomnog, detaljnog planiranja, pred Vama je proizvod koji odlično zadovoljava sve potrošačke standarde. Dizajn, oprema, kvaliteta i cijena naši su udarni argumenti. Oslanjamo se na Vaš razum jer Vi najbolje znate što će Vam život učiniti boljim.

Bike vozi ka boljitku, donosi promjene koje život čine lakšim i kvalitetnijim. Bike brine o okolišu, a Vi ostvarujete značajne uštede.
Bike će Vam donijeti pozitivne promjene.

Birajte pametno.
Živite zeleno.
Vozite električno.



10 DOBRIH RAZLOGA ZA BIKE
JEDINSTVEN DIZAJN
Dizajn Bike-a jednostavno privlači poglede prolaznika i drugih sudionika u prometu. Analizom tržišta i detaljnim razvojem kreirali smo za vas električni bicikl koji je jedinstven na tržištu. Jedini bicikl koji ima mogućnost rasta okvira i prilagodbe korisniku. Izmjenom modula sjedala imate mogućnost prilagodbe korisniku od srednjoškolske pa sve do umirovljeničke dobi.
ZAŠTITITE OKOLIŠ I BUDUĆNOST VAŠE DJECE
Bike pripada u ZEV (Zero Emissions Vehicle) kategoriju vozila sa nultom emisijom ugljičnog dioksida. Bike nije zamjena za automobil, motorkotač, vlak, avion. Bike je nadopuna svakom navedenom vozilu i naša je preporuka da slobodno kombinirate njihovu upotrebu. Svaki trenutak korištenja Bike pridonosi zaštiti okoliša i smanjenju emisije stakleničkih plinova.
JEDNOSTAVNOST VOŽNJE
Vozite se bilo gdje i bilo kad, uživajte u vožnji i biciklirajte kad hoćete.
S Bike-om možete tamo gdje ostala vozila ne mogu. Uživajte u vožnji gradskim ulicama, biciklističkim stazama i prirodom. Ravnicom ili brdovitim predjelima. Jednostavno za vas nema prepreka.

TEŽINA
Bike je najlakši u kategoriji. Omogućuje vam da ga bez problema unosite u dizalo, nosite uz stepenice, stavljate u prtljažnik vašeg automobila ili čak i na krov istog. Nepunih 24 kg ukupne težine omogućava Vam lako upravljanje u bilo kojoj situaciji. Čemu električni bicikl ako izgubi osnovno svojstvo bicikla? Lakoću upravljanja.
ODRŽAVANJE
Bike se vrlo jednostavno održava kao i svaki bicikl. Možete ga održavati u ovlaštenom Bike servisu ili u vašem kvartovskom bicikl servisu. Inteligentno konstruiran omogućava laku i jednostavnu zamjenu bilo kojeg dijela u redovnom ili izvanrednom servisu. Električni sustav ne zahtjeva nikakvo posebno održavanje.
DOZVOLE I OSIGURANJA
Za Bike ne trebate plaćati godišnje registracije, prometne dozvole, vozačke dozvole i police osiguranja. Bike jednostavno vozite bez navedenih troškova.
UŠTEDITE NOVAC I VRIJEME
Ne morate plaćati skupo gorivo. Potrebna Vam je samo standardna električna utičnica i vaš Bike će trošiti električne struje za manje od 1 kune na svakih 100 km. Bike će vam uštedjeti na vremenu u gradskoj gužvi jer s njim možete tamo gdje ostala vozila ne mogu. Vremenski će te uštedjeti preko 40% i ostat će vam više vremena da se posvetite sebi, djeci, obitelji i ostalim aktivnostima.
PARKING
Omiljena tema urbanih sredina. Bike uredno zaštitite sustavom protiv krađe i možete ga ostaviti skoro na svakom mjestu. Možete ga ponijeti sa sobom u ured, stan, ostaviti u dvorištu i na drugim uobičajenim mjestima. Kao i svaki drugi bicikl.
VAŠE ZDRAVLJE
Odličnog ste zdravlja? Biciklirajte bez problema. Uzbrdica? Bike će vam pomoći da je svladate bez ikakvih problema. Neprocjenjiva lakoća vožnje uzbrdicama. Slabijeg ste zdravlja? S električnim pogonom upravljajte prema vlastitim mogućnostima. U svakom slučaju savjetujte se s vašim kućnim liječnikom.
IZABERITE PROMJENU
Izaberite promjenu na bolje u svakom smislu. Promijenite sebe, uštedite novac, uštedite energiju, proširite horizonte, putujte više, putujte dalje i brinite o okolišu. Sve to može Vam donijeti i omogućiti Bioplanet Bike.
Sve informacije dostupne su i u pdf obliku:
DOWNLOAD LETKA
DOWNLOAD PROSPEKTA


Office - Bioplanet d.o.o. • Palinovečka 19b • HR-10000 Zagreb • Croatia
HQ - Bioplanet d.o.o. • Petra Grgeca 4 • HR-10000 Zagreb • Croatia
Mob. ++ 385 91 46 46 300 • Mob. ++ 385 99 25 99 721 • Mob. ++ 385 91 63 08 165
Email - green@bioplanetbike.com

1 komentar: