četvrtak, 20. veljače 2014.

Vodiči za poduzetnike


 
 U organizaciji Hrvatskog Centra Obnovljivih Izvora Energije (HCOIE) nastavljeno je predstavljanje hrvatskih visokotehnoloških tvrtki, udruga i poduzetnika na europskim i svjetskim portalima kojima je zajednički predznak energetika, obnovljivi izvori energije i očuvanje okoliša.
 „Želim naglasiti da će hrvatske tvrtke, udruge i poduzetnici ovdje biti promovirane ne samo da bi prodavali svoje proizvode nego i da bi svoje znanje razvoja informacijskih i energetskih tehnologija podijelile s sličnim svjetskim tvrtkama, poduzetnicima iz razvijenih nacija kojima se Republika Hrvatska prilagođava i politički i gospodarski. Nadam se da će naše prezentacije hrvatskih tvrtki i poduzetnika dovesti do suradnje između država, kompanija i poduzetnika do razine koja nije samo prijateljstvo nego i partnerstvo", istaknuo je Željko Serdar, predsjednik Hrvatskog Centra Obnovljivih Izvora Energije.
 
Uz pripremljene poduzetničke vodiče lako ćete saznati koji su koraci potrebni za otvaranje poduzeća, sudjelovanje na natječajima ili dobivanje patenta.


Nema komentara:

Objavi komentar